Rimini
SOVAK

Výkladové stanovisko Energetického regulačního úřadu týkající se podpory elektřiny z KVET

Výkladové stanovisko Energetického regulačního úřadu č. 5/2018 se týká podpory elektřiny z KVET vyrobené v období od 1. ledna 2017 až 31. března 2017 a možnosti zahrnutí provozních hodin kogenerační jednoty v tomto období do maximálního počtu provozních hodin zvolených pro kalendářní rok 2017.

pixabay.com

Výkladové stanovisko k postupu aplikace bodu 3.7 cenového rozhodnutí Energetického regulačního úřadu č. 2 /2017 ze dne 29. března 2017, kterým se mění cenové rozhodnutí ERÚ č. 5/2016, kterým se stanovuje podpora pro podporované zdroje energie, ve znění cenového rozhodnutí ERÚ č. 9/2016 a č. 11/2016.

Připojené soubory

Zaujalo nás: Rozhovor v Moderní obci č. 10/2018

V aktuálním čísle časopisu Moderní obec č. 10/2018 byl zveřejněn rozhovor s předsedou představenstva SOVAK ČR Ing. Miloslavem Vostrým a ředitelem SOVAK ČR Ing. Oldřichem Vlasákem, který se zaměřil na témata v současné době aktuální pro vodohospodářský obor.

Priorita informuje o čistší vodě pro Pražany a hledá nej pasivní dům

Ještě kvalitnější pitná voda, to je hlavní cíl nákladné investice do úpravny vody na Želivce. Vodu z tohoto zdroje pije zhruba každý sedmý obyvatel Česka. Pokud se splní vše dle plánu, za tři roky bude nejen Praha pít kvalitnější vodu. Více než miliardovou investici výrazně podpořil Operační program Životní prostředí.

Vyhlášení soutěže Vodohospodářská stavba roku 2018

Pod záštitou ministra zemědělství Miroslava Tomana a ministra životního prostředí Richarda Brabce vyhlašuje Svaz vodního hospodářství ČR, z.s., ve spolupráci se Sdružením oboru vodovodů a kanalizací ČR, z.s., soutěž Vodohospodářská stavba roku 2018.